Eesti naiskond jäi avaveerandist kaotusseisu ja oli terve mäng tagaajajarollis. Kui poolajaks oli lätlannade edu 7 punktiline, siis kolmanda veerandi lõpuks kasvas see 13 silma peale. Viimasel kümnendil õnnestus Eclexil aktiivse kaitsemänguga vastaste head rütmi segada ning vahe suudeti vähendada taas 5 punktini Lõpuni aga jõudu ei jagunud ja eestlannad pidid vastu võtma kaotuse 69:76.

See on Eesti meister naiskonnale vaid teine kaotus terve hooaja jooksul. Esimene kaotus saadi eelmisel aastal Ühisliiga liidrilt SK Cesiselt.

Mirjam Nikolai viskas 15, Laina Mesila-Kaarmann 14, Anastassia Ptitsõna 10 punkti. Annika Köster tegi kaksikduubli 13 silma ja 15 lauapalliga.

RTU/Merksi parim oli 5 kolmepunktiviset tabanud Daina Lazdeniece 22 punkti ja 13 lauapalliga.

Samuti Riiga sõitunud Audentese SG/Noortekoondis võttis samal ajal kindla võidu LU naiskonna üle tulemusega 69:46.

Audentese SG/Noortekoondis kaotas avaveerandi ühe punktiga, kuid seejärel haaras juhtohjad juba kindlalt enda kätte. Poolajaks oli eestlannade edu 10 punktiline.
Kolmandal kümnendil jätkasid Jaanus Levkoi hoolealused mängu domineerimist ja võitsid veerandaja 24:8. Viimane kümnendik kujunes siiski tasavägiseks, aga kolmandal veerandil sisse mängitud suur edu oli piisav, et mäng võita. Audentes võitis kohtumise numbritega 69:46.

Kadri-Ann Lass viskas parimana 16 silma. Jane Svilberg lisas 12 punkti. Trine Kasemägi tegi kaksikduubli 14 silma ja 17 lauapalliga.

LU naiskonna resultatiivseim oli Laura Purina 13 punktiga.

Homme mängib Audentes RTU/Merksi vastu. Esimeses ringis kaotati kodusaalis vaid 6 punktiga.