Eesti nimekaima korvpalluri Martin Müürsepa sõnul tegi ta otsuse Tartusse tulla sisetundele toetudes, teatab Sportnet. “Ma ei ole veel valmis Tallinnasse naasma. Seal on liiga palju segavaid tegureid,” lausus lõppenud hooajal Venemaa meistrivõistlustel mänginud Müürsepp.

“Ma tundsin, et just Tartus on kõige parem koht. Klubis on kõik paigas ja vahest mängin siin ka kahe, kolme või nelja aasta pärast,” lisas ääremängija.

Tartu Ülikooli Spordiklubi juhatuse esimehe Riho Illaku sõnul oli plaan Eesti parimatest korvpalluritest tippmeeskond koostada juba mitu aastat vana, kuid alles nüüd tekkisid selleks reaalsed võimalused. “Nende all pean silmas nii Tartu linna kui ka ülikooli juhtkonna toetavat käitumist, aga ka uue spordihoone valmimist,” teatas Illak.

2006/2007 hooajal osaleb TÜ/Rock Balti liigas, Fiba Europe karikasarjas ning Eesti meistriliigas. Uue hooaja peaeesmärgiks on jõudmine nii Balti liigas kui ka Fiba Europe karikasarjas nelja tugevama hulka, lisaks Eesti meistritiitel ja karikavõit.