Martin Müürsepa „Viimase lahingu“ pealtvaatajateni toova Sten-Erik Jantsoni sõnul on tänaseks oodata Saku Suurhalli tuhandeid inimesi, ning huvi juba septembri lõpus toimuvale mängule on jätkuvalt väga suur. „Sellisel tasemel korvpallilahingut pole Eestis varasemalt olnud ega rohkem arvatavasti ei tule ka. Mul on hea meel, et saame anda võimalikult paljudele inimestele võimaluse näha Eesti ühe armastatuima korvpalluri viimast mängu oma silmaga siinsamas kodus,“ sõnas Jantson. Ta lisas, et kuna Saku Suurhalli esimene tasand on tänaseks praktiliselt müüdud, siis avatakse pealtvaatajatele piletimüük tänasest teisele tasandile.

Jantsoni sõnul on põnevust oodata mitte ainult platsil, vaid ka selle kõrval, sest Müürsepa tähtede meeskonna peatreeneriks on maailma üheks parimaks korvpalli treeneriks ja ka Euroliiga korvpallilegendi tiitliga pärjatud Dušan "Duda" Ivković, ning tema kõrval jagab meeskonnale õpetussõnu vähemalt samakuulus mees maarjamaalt - treener Andres Sõber. „Tegemist saab olema mänguga, mis saab olema huvitav nii tõelistele korvpallisõpradele kui ka nendele, kelle jaoks korvpall on olnud pigem kauge tuttav,“ rõhutas Jantson.

Martin Müürsepp võtab ette oma "Viimase Lahingu" korvpalliväljakul juba 26. septembril Saku Suurhallis ning piletid sellele ainukordsele korra elus nähtavale spetaaklile on veel saadaval Piletilevis . Müürsepp on oma karjääri jooksul mänginud seitsmes eri riigis. Oma minevikust toob ta Eestisse mängumehed, keda arvatavasti koos pole nähtud kunagi ühel mänguväljakul varem ega nähta arvatavasti ka kunagi hiljem.