Ühtlasi sõlmis Rapla Korvpallikool koostöölepingu Soomes tegutseva ehitusettevõtega Stipend OÜ. Firmast saab suursponsor korvpallikooli esindusvõistkonnale Piimameister Otto Rapla ning nimesponsor korvpallikooli Eesti esiliigas mängivale võistkonnale Rapla KK/Stipend.

"Ehitamine on meeskonnatöö nagu ka korvpall," ütles Stipend OÜ tegevjuht Janar Kirss. "Nagu ehituses, ei ole ka korvpallis hetkel just kõige paremad päevad. Korvpalli probleemiks on noorte mängijate vähene kogemus. Klubides istuvad nad pingil, selle baasilt on raske suures mängus platsile tulla ning hakata kohe suuri tegusid tegema," lausus Kirss. "Olles huvitatud Eesti korvpalli edasisest arengust, soovime anda võimaluse noormängijatele end näidata ja proovile panna."

Jaak Karp Rapla Korvpallikoolist lisas: "Mul on väga hea meel, et on olemas ettevõtjaid, kes tunnevad muret Eesti korvpalli tuleviku pärast. Noorte korvpall ei ole avalikkusele piisavalt atraktiivne, mistõttu ei ei ole ka väga palju sponsoreid. Seetõttu on vaja esile tõsta neid ettevõtteid, kes toetavad noorte korvpalli ja aitavad nii kaasa ala arengule Eestis."

Piimameister Otto/Rapla laupäevane sõpruskohtumine algab kell 12:00.