Kohe alustuseks tuleb öelda, et mõlemad vastased peaksid olema kindlasti võidetavad ning edasipääsulootuste säilitamiseks ei tohi nende vastu vääratada.

Rakvere Tarvas võõrustab täna Prantsusmaa klubi Dijoni Basketit. Tegemist on sama klubiga, keda Rock sarjas möödunud aastal kodus 72:64 võitis ning kellele viimases mängus 61:83 alla jäädi.

Dijon mängibki eurosarjas teist hooaega järjest. Prantsusmaa meistrivõistlustel jäädi kevadel üheksandaks. Hetkel on hooaega alustatud 4 võidu ja 2 kaotusega, millega ollakse neljandad. Varasemalt on kaasa löödud ka EuroCupil, kui 2007. aastal jõuti vahegrupimängudeni.

Sarnaselt Tarvale alustas Dijon eurosarja kaotusega, jäädes 68:74 alla Antwerpeni Giantsile.

Meeskonnas jätkavad eelmisel hooajal sarjas enim punkte visanud mängumehed Terrence Campbell ja Andre Harris (mõlemad tõid keskmiselt 14 punkti). Lisandunud on Mykail Riley, kes Giantsi vastu 16 punkti tõi.

Meeskonna pikim mängumees on 208-sentimeetrine ameeriklane Darren Fenn. 2-meetriseid mehi on lisaks temale klubis veel kolm.

TÜ/Rock astub võõrsil vastamisi Viini Zepteriga. Ka Zepter alustas eurosarja kaotusega, jäädes Södertälje Dolphinsile võõrsil alla 82:73.

Zepter mängib eurosarjas esmakordselt. Klubi võitis möödunud aastal esmakordselt Austria liiga ning on uut hooaega alustanud seitsme võiduga.

Meeskonna kolm suurimat korvikütti on Montenegrost pärit mängujuht Nikola Pavlicevic, kes Södertälje vastu 25 punkti tõi (Austria liigas 20,7 punkti keskmiselt), serblasest tagamängija Predrag Miletic (Austrias keskmiselt 17,3 punkti) ja austerlasest ääremängija Florian Trmal (Austria liigas keskmiselt 13,6 punkt). Keskmängija kohal tegutseb 202-sentimeetrine serblane Nenad Sulovic. Pingilt on võtta ka 211-sentimeetrine serblane Marko Kolaric.