Eesti koondise kapten sai taaskord kõige rohkem mänguaega, viibides väljakul 37 minutit. Selle ajaga viskas Anderson 11 punkti, tegi 4 vaheltlõiget, andis 3 korvisöötu ja võttis 3 lauapalli.Eestlanna klubil on Bulgaaria liigas hetkel 4 võitu ja 1 kaotus. Järgmine mäng toimub Dunav 8806 naiskonnal 17. novembril Rilski Sportist vastu.

Samuti võidukas oli Valgevene kõrgliigas palliva Jana Rannaveski koduklubi Olimpia, alistades Soch Gomeli 83:57.

Rannaveski mängis 23 minutit, viskas 7 punkti, andis 2 resultatiivset söötu ja võttis 3 lauapalli.Olimpia on Valgevene liigas võitnud kõik senini peetud 4 mängu. Järgmine kohtumine toimub 14. novembril Young Cats naiskonnaga.

Saksamaa Meistriliigas tuli kaotus vastu võtta nii BG Avides 89 ridadesse kuuluval Mailis Pokkil kui ka Bambergi naiskonnas mängival Liisi Sokmanil.

BG Avides 89 pidi tunnistama Osnabrucki paremust seisuga 95:91. Pokk sai mängida 15 minutit, viskas selle ajaga 9 punkti ja võttis 2 ründelauda.Avides on tänavusel hooajal saanud 4 võitu ja 3 kaotust. Järgmine mäng peetakse 17. novembril Heli Girls vastu.

Bamberg pidi kodusaalis vastu võtma kaotuse Marburg naiskonnalt tulemusega 79:73. Liisi Sokman viskas 8 minuti jooksul 4 punkti ja võttis 1 lauapalli.Bambergi naiskonnale oli see hooaja 7 kaotus. Võidukontot ei ole suudetud veel avada. Järgmine mäng toimub 17. novembril Herner naiskonnaga.

Prantsusmaal NF1 liigas mängiva Eesti koondise tsentri Triin Teppo koduklubi Basket Club Saint Paul Reze hoiab oma alagrupis 12 võistkonna hulgas 6. kohta. Naiskond on saanud 4 võitu ja 3 kaotust.