Kunagisele Läti noortekoondislasele järgneb KK Pärnu 21-aastane liider Toomas Raadik, kes 27 kohtumisega sai enda kontosse keskmiselt 18,6 silma mängus.

Kolmandal kohal on Tallinna Kalevi leegionär Brandis Raley-Ross, kes 25 heitlusega tõi keskmiselt 17,24 punkti kohtumises.

Põhihooaja parim lauavõitleja on samuti lätlane. Nimelt troonib tabeli kõrgemal real Rakvere Tarva keskmängija Kaspars Cipruss, kes 25 kohtumise jooksul hankis keskmiselt 10,15 lauapalli mängus.

Teise koha pealt leiame keskmiselt 8,22 lauapalliga Tallinna Kalevi mängumehe Aleksei Fedortšuki ja kolmandalt realt 8,20 lauapalliga TTÜ mängija Andrew Arnoldi.

Parim eestlane on taas 202 cm pikkune Toomas Raadik, kes hankis keskmiselt 7,78 lauda kohtumises.

Kui punktiküttide edetabeli kõrgemal real troonivad lätlased, siis parimate söötjatena hiilgavad eestlased, kes hõivavad söötjate tabeli kuus esimest kohta.

Kõige paremini mängib kaaslased vabaks Piimameister Otto/Rapla mängujuht Rait-Riivo Laane, kes andis keskmiselt 4,11 korvisöötu mängus.

Teisel kohal paikneb Tartu ja Eesti koondise mängujuht Sten-Timmu Sokk (3,88), kolmandal TTÜ liider Illimar Pilk (3,52) resultatiivse sööduga mängus.