Praegu viiendat kohta hoidva Rapla jaoks, kes korra endast kõrgemal asetsevat Tarvast korra kodus võitnud on, oleks võidu kordamine suureks sammuks play-off koha kindlustmisel. Teatavasti on sama eesmärk nii Valga/CKE Inkassol kui TTÜ/Kalev duublil. Eriti tugevalt hingab Raplale kuklasse Valga, kelle peatreener Andrus Renter nimetas ajakirjas Basketball Rapla selja taha jätmist lausa võistkonna põhieesmärgiks.

Kas Raplas mänguilu näha saab, seda näitab mäng ise. Et aga naiseilu näha saab, see on kindel. Nimelt tutvustavad mängu poolajal end korvpallipublikule Raplamaa 2011 missikandidaadid ning esitavad rahva rõõmuks ka ühise tantsu. Kõigil pealtvaatajatel on võimalus oma lemmiku poolt hääletada ja kõige rohkem hääli kogunud neiu kuulutatakse lõppvõistlusel 9.aprillil samas asukohas Korvpalli missiks.

Raplamaa on üks väheseid maakondi, kus missivalimine on endiselt väga populaarne ja lugupeetud üritus. Sel aastal tuleb valimispidu juhtima Eesti tipprokkar Tanel Padar isiklikult. Pärast missitiitli väljakuulutamist liitub temaga peo jätkuks  ansambel The Sun.