Kuna Rapla on väike, siis pole korvpallikoolil ühtegi võistkonda, kuhu kuuluksid ainult õige sünniaasta poisid, vaid oma panuse peavad alati andma ka nooremad. Nii ka C1 vanuses, kus „õige" sünniaasta oli vaid 3 poisil, üks poiss oli aasta noorem ja ülejäänud 2 aastat nooremad.

Põhiturniiri kolmandana lõpetanud Rapla võitis poolfinaalis Pärnu KK tulemusega 69:63 ja läks esikohamängus kokku Audentese SK-ga, kelle mängijate nimekirjas kõlavad nimed peaks igal korvpalli lähiajalugu tundval noorel põlve värisema võtma. Kullamäe, Pehka, Jurkatamm, Suurorg, Valge, treeneripingil Kalev/Cramo ja Eesti rahvuskoondise abitreener Alar Varrak.

See aga ei morjendanud rasvase hundirinnaga Rapla poisse ja nende treenereid. Martin Ütsmüts, Ivalo Pajumets, Marek Ruut, Gert Lagus ja Gregor Ilves mängisid viiekesi kõik mängu 40 minutit ja võitsid Eesti meistritiitli tulemusega 91:85. Vaprateks noorteks võistkonnakaaslasteks olid Tanel Nipernadi, Bret-Gregor Maidre, Sigfrid Kesküla ja Daniel Tootsman.

Martin Ütsmüts, kes tunnistati parimaks mängijaks, tõi finaalis imekspandavad 39 punkti ja võttis 23 lauapalli! Ivalo Pajumets lisas 25 ja Marek Ruut 17 punkti.

Rapla KK hooaja resümee - võttes arvesse Korvpallikooli kõik võistkonnad, kaasa arvatud Meistriliiga ja meeste esiliiga võistkonnad, siis 12 võistkonnast 10 tulid Eestis kuue parema hulka. Pole paha, ütleksid klassikud.