Hetkel veel 19-aastane Kregor Hermet mängib Kataloonia klubis tulevast hooajast profilepinguga (seni noore leping) ning tema karjääri algus välismaal on olnud paljulubav.

Lleida esindusklubi mängib Hispaania tugevuselt teises liigas LEB Gold, kus eestlase keskmised näitajad on 8 minutit ja 2,3 punkti mängus. Hermet sõlmis Lleida klubiga 24. aprillil lepingupikenduse kolmeks aastaks.

Lisaks saab Hermet rohkesti mänguaega klubi järelkasvumeeskonnas Pardinyes ning on selle resultatiivsemaid mängijaid. Keskmine näitaja 14 punkti.

Mullu kuulus Hermet Eesti U20 koondisse, olles Halkidas B-divisjoni EMil samuti koondise resultatiivsemaid mängijaid (keskmiselt 12 punkti ja 5 lauapalli). Seal tabas Audentese kasvandik ka kaugelt hästi (42 %).

Eesti koondises täiendab Hermet nn pikkade osakonda, kus hetkel on kandidaatidena ees Janar Talts, Kristjan Kangur, Reinar Hallik, Rauno Nurger, Kristjan Kitsing. Maik-Kalev Kotsar sel suvel koondisse teatavasti ei tule.

Ei ole vähetähtis lisada, et Lleidasse siirdus noormees Audentese Spordigümnaasiumist, kus teda juhendasid Indrek Visnapuu ja Rauno Pehka. Tema peamised treenerid enne seda olid Alar Varrak ja Meelis Songe.