Turniiri võitis prantslane Patrick G., kolmandaks tuli seni samuti rohkem korvpallurina tuntud Leho Kraav.

Turniiri parima eestlasena lõpetanud Martin Müüürsepp ise tulemusega päris rahule siiski ei jäänud. "Kuigi teine koht on ju hea tulemus, on iga sportlase eesmärk ikkagi võita. Üks-ühe vastu jäädes oli ka prantslane mul praktiliselt peos, aga viimane kaart ehk river päästis ta ning edasi keeras õnn mulle paraku selja," võttis Müürsepp kokku turniiri lõpu.

Mõned nädalad tagasi Eesti meistrivõistlustel debüteerinud Müürsepp näitas kogu turniiri vältel tugevat mängu, lülitades üksteise järel konkurentsist mitmed Eesti nimekamad pokkerimängijad. "Tõenäoliselt oli Martinil esimesel korral kõva närv sees ning seetõttu mäng ebakindel - reedel oli ta hoopis teisest puust ning kasutas endale soodsad käed maksimaalselt ära," avaldas Müürsepa mängule tunnustust Eesti üks pärjatumaid sportliku pokkeri mängijaid Henri K., kes ka ise just Müürsepa käe läbi turniirilt välja langes. Tema sõnul võib sportlikus pokkeris õnnega pooleks võita üksikuid jaotusi, kuid PokerStars Live tasemega turniiril teise koha saamine eeldab kindlasti korralikku mänguoskust.

1100-kroonise osavõtutasuga PokerStars Live Series on Olympic Poker Clubi turniirikalendris üks kuu olulisemaid üritusi, kuna koostöö maailma suurima internetipokkeritoaga PokerStars meelitab kohale ka hulgaliselt välismängijaid. Martin Müürsepp teenis reedel saavutatud teise koha eest ligikaudu 15 tuhat krooni auhinnaraha.