Itaalia klubi soov jõudis mängijani alles pühapäeval. Lähipäevil, parimal juhul isegi homme peaks Jurtom aga startima juba saapamaale.

Veel ei ole teada, millised on ülemineku üksikasjad ja tingimused ning kas 19-aastane Jurtom alustab Enel Brindisi järelkasvutiimis.

Mängija esindaja Reed Nopponen pole ametlikku kinnitust infole veel andnud, kirjutab sportaal.ee.

Uudist kinnitas Delfile ka TYCO Rapla mänedžer Jaak Karp. "Kui kõik hästi läheb, siis täna-homme peaks Martin Itaaliasse siirduma. Meie oleme Martiniga kõik kokku leppinud ja teame, mida üksteiselt eeldame. Meie poolt takistusi pole. Loodame, et läheb õnneks," rääkis Karp ning tunnistas, et tegemist on uhke üleminekuga. "Nüüd tuleb ise mees olla!"

Karp lisas ka, et üleminek teeb eriti head meelt, kuna Jurtom taastus mõni aeg tagasi põlvemeniski operatsioonist, mis oligi Raplas peamiseks vähese mänguaja põhjuseks.

Portaali Sportando.net andmetel konkureerib Jurton lepingu nimel 1989. aastal sündinud serblase Momcilo Latinoviciga, kes kuulub hetkel Itaalia teise liiga klubi Bari koosseisu. Portaali teatel valivad Brindsi treenerid pärast katseaega just eestlase ja 198 cm pikkuse serblase vahel.