208cm pikkune ja 26aastane Euroliiga kogemusega mängija on senisel hooajal Kedainiai eest mängitud 14 mängus kogunud keskmiselt 14 punkti ja 6,5 lauapalli. Seejuures BBL Cup finaalis mängis Nevežis ka TÜ/Rockiga ning siis kostitas Dilys võidumängus tartlasi 18 punkti ja kuue lauapalliga.

„Tekkis variant palgata mees lähiregioonist, kelle kvaliteet on teada ja kes on valmis kohe appi tulema. Dilys on valmis mängima tsentri ja suure ääre positsioonil ja usun, et ta sobib meie pikkade rotatsiooni hästi,“ sõnas Rocki peatreener Gert Kullamäe. „Mängujoonisesse tuleb kindlasti teha mõningad muutused, sest võrreldes Lukoviciga on ta kiirem ja liikuvam mängija.“

Varasemalt on Dilys mänginud mõlemas Leedu suurklubis. Hooajal 2011/2012 Lietuvos rytase eest mängides kogus Dilys keskmiselt 13 mänguminutiga 5,1 punkti ja võttis 2,2 lauapalli.

Tegelikult Kaunase Žalgirise süsteemis üles kasvanud Dilys mängis Žalgirises hooaegadel 2005-2008 ning pärast seda on mänginud hooaja Vilniuse Sakalais, Austria klubis Arkadia Traisrkirchen Lions ning Palanga Naglises.

Dilys on esindanud ka Leedu noortekoondiseid nii U16, U18 kui ka U20 tasemel.

Leedukas peaks Tartusse jõudma nädalavahetusel ja arvatavasti on esimene võimalus näha teda TÜ/Rocki särgis teisipäevases kodumängus TYCO Rapla vastu.