Esimene veerandaeg lõppes tasavägiselt, tartlaste ühe punktilise 12:11 paremusega. Teisel veerandajal haarasid 1992. aasta Barcelona olümpia pronksise Leedu meeskonna mängumehe Romanas Brazdauskise juhendatud Kaunase noored pallurid initsiatiivi ning mängisid eestlastest organiseeritumalt.

Leedulased tabasid veel enne poolaja lõpusireeni viimasel sekundil poolelt väljakult kaugviske ning läksid poolajavaheajale 29:25 eduseisus. Erkmaa KK-d hoidis esimesel poolajal mängus Tom Kaldre, kes oli selleks hetkeks korraliku tabavusega kogunud juba 17 punkti.

Teisel poolajal jätkas Aisciai meeskond oma mängu samas, kui Erkmaa KK poistel oli selle leidmisega tegemist. Enne otsustavat neljandat perioodi oli Erkmaa KK taga 36:42 ning kõik võimalused kohtumise saatus enda kasuks pöörata säilinud. Kuid viimane veerand ei toonud murrangut, tartlastel puudusid loogilised rünnakulahendused ning viskele jõuti läbi raskuste.

Lõpptulemus - 39:60. Kaunase Aisciai ei teinud midagi üleloomulikku, kuid tegutses ühtlaselt, meeskondlikult.

Erkmaa KK-d vedas paraku vaid üks pallur, turniiril meeskonna parimaks tunnistatud Tom Kaldre, kelle arvele jäid lõpuks 26 punkti, kuus lauapalli ja viis vaheltlõiget. Kaspar Erik Puusepp lisas viis punkti ja seitse lauapalli.

Hooaja viimasel, kolmandal, etapil Riias saab Erkmaa KK-l märtsi lõpus ilmselt raske olema aga lootust pääsuks superfinaali kaheksa parema meeskonna hulka pole maha maetud. "Olen endiselt seda meelt, et meil on šanss jõuda kevadel superfinaali," ütles tartlaste peatreener Aivo Erkmaa. "Madalamat sihti ei saa me endale seada."

Liepaja etapi võitjaks tuli Riia DSN, kes alistas sisulises esikohamatšis 73:64 Sabonise korvpallikeskuse. Lätlaste vaieldamatu liider Arturs Strautins panustas oma meeskonna heaks 29 punkti ja 12 lauapalli.

Ainsa meeskonnana eliitdivisjonis kaotuseta püsivad lätlased on kogunud kümme võitu. Tiitlikaitsjale järgnevad Moskva Trinta üheksa ja Kaunase Aisciai seitsme võiduga.

Tabeli keskosa on tihe, sest 4.-11. kohal paiknevaid meeskondi lahutab üksteisest kaks võitu. Nimetatute hulka mahub ka 9. tabelireal paiknev Erkmaa Korvpallikool, kel koos neli võitu ja kuus kaotust.