Armands Škele (BC Kalev/Cramo):
"Võibolla tase pole Eestis nii hea, kui Euroopas. Aga Kalev/Cramo ja Rock kuuluvad Balti liigasse ja tasemel pole häda midagi," lausus lõunanaabrist mängumees ETV spordiuudistele.

Bambale Osby (TTÜ/Kalev):
"Neli paremat meeskonda - Rakvere, TTÜ/Kalev, Kalev/Cramo ja Rock - võivad mängida rahvusvahelisel tasemel. Tartu jõudis Balti liigas play-offi. Kalev/Cramo sai Ühisliigas hästi hakkama. Nõrgemates klubides on palju noormängijaid, kellel on veel pikk tee minna."

Giorgi Tsintsadze (TÜ/Rock):
"Kaks-kolm aastat tagasi võitles Eesti meistritiitli nimel kaks meeskonda- meie ja Kalev/Cramo. Nüüd on kolm-neli tasemel klubi. Paljud ülejäänud meeskonnad on samuti huvitavad ja pakuvad suurematele head vastupanu. Liiga on nüüd palju ühtlasem."

Casey Archibald (TTÜ/Kalev):
"Eesti on väike riik ja seetõttu on vähe kõrgetasemelisi meeskondi. Aga liiga pakub palju arenemisvõimaluseid noortele eestlastele. Rapla puhul oli näha, et paljud saavad mängida ja tase paraneb.

Matthew Hall (Rakvere Tarvas):
"Tean Eesti noori mängijaid. Näiteks Martin Dorbek, kes on 19-aastane, on väga hea. Teda ootab lootusandev karjäär. Rain Veideman võiks mängida, kus iganes. Ta on Eesti üks paremaid tagamängijaid. Eestis on palju häid noormängijaid."