Kokku ligi 300 erinevat võistkonda selgitasid Tallinnas, Tartus, Pärnus, Paides ja Jõhvis toimunud etappidel enda seast parimad, laupäeval, meistrivõistluste viimasel etapil, saavad Eesti Korvpalliliidu ja Tallinna linna poolt Eesti meistritiitlitega autasustatud ka võistlusklasside koondarvestuse parimad.

Võistluste peakohtuniku Martin Toomase sõnul on mitmetes võistlusklassides meistritiitel selge juba enne viimast etappi – näiteks poisid sünniaastaga -91 ja nooremad, on võiskond Praiston Bussireklaam on võitnud esimesest 8st etapist seitse ja ühe korra olnud II kohal, samas vanusegrupp nooremates – P-93 sarjas, on seis segasem ning meistritiitli omanik selgub alles laupäeval. Tihe võitlus käib ka võistlusklasside II ja III kohtade peale, mistõttu korraldajad ennustavad laupäevaks väga põnevaid pallilahinguid.

Ürituse peakorraldaja Reigo Kimmeli hinnangul on 3on3 tänavakorvpallisarja näol tegemist suve suurima korvpallivõistlusega, mis kindlasti annab osalejatele hea ettevalmistuse algavaks saalikorvpalli hooajaks. „Tänavakorvpallis on sel suvel võrdselt põnevaid lahinguid pidanud nii 12-aastased poisid, kui ka Eesti meistriliiga mängijad“, kinnitas Kimmel.

3on3 Tänavakorvpallisarja on taaselustanud MTÜ Noortesport koostöös Eesti Korvpalliliidu ja ligi 20 koostööpartneriga. Info võistluste kohta: www.tanavakorvpall.ee