Kuusmaale assisteerib jätkuvalt Toomas Annuk, teatab Rapla klubi kodulehekülg.

Möödunud hooaja koosseisust, kellega Kuusmaa oma tööd Raplas alustas, loodetakse säilitada enamik mängijad. Heites tagasivaatava pilgu suvele, on ülimalt positiivne, et tervenisti seitse meest sellest koosseisust on olnud seotud rahvuskoondistega. Eesti meeste koondise kutse said neli meest – Rait-Riivo Laane, Martin Paasoja, Sven Kaldre ja Martin Dorbek. Eesti U-20 koondises mängisid Hendrik Ruut ja Kaarel Traumann ning Sloveenia meeste B-koondise kandidaat oli Žiga Fifolt.

Eile sai alguse ettevalmistus Kuusmaa esimeseks täispikaks hooajaks Rapla meeskonnas. Esialgu alustavad treeningutega Kristjan Voolaid, Janar Soo, Andre Pärn, Oliver Metsalu ja Hendrik Ruut. Žiga Fifolt lisandub neljapäeval. Eelpool nimetatud nelja meeste koondise kandidaadi puhul on klubi ning treenerite poolne soov nende naasmiseks Rapla rivistusse olemas. Meeskonna edasisel komplekteerimisel reageeritakse vastavalt nö küsimärgi all olevate mängijate otsustele.

Rapla meeskonna mänedžer Jaak Karp on uue hooaja eel positiivselt meelestatud: „Suvel erinevate koondistega seotud olnud meeste arv näitab, et Raplas on mängijatega tehtud head tööd. Jah, klubi jaoks ei õnnestunud eelmisel hooajal seda heaks tulemuseks vormida, aga teades kui palju praktiliselt kõik meie mängijad sel suvel tööd on teinud, on mu usk meeskonda veelgi tõusnud. Seda ka juhul kui kõik neist ei jätka meiega, sest kavatseme tekkivad augud täita mängijatega, kellega on võimalik endiselt meie saavutusliku põhieesmärgi – medalini – jõuda! Meisse on endiselt palju teisigi uskujaid, mida kinnitab ka mitmete uute toetajate lisandumine. Ootan uut hooaega kannatamatult!“