Tartu Ülikooli keskmängija Bill Amise arvele kogunes 22 mänguminutiga 21 punkti.
"Amis näitas, et mõistab korvpalli ning oskab lahendusi leida. Puhas korvialune jõud ta muidugi ei ole. Ta on parem rünnakus, kui kaitses. Eks vaatame, mis saab. Kaks korda oleme mängimas näinud. Järgmine nädal on aega veel otsustada, kuid esmamulje on hea," rääkis Visnapuu.

"Puhas tsenter ta ei ole. Aga pehme käega ning minu meelest loeb mängu hästi. Kui midagi negatiivset öelda, siis tegemist on puhta vasakukäelisega. Ma ei hakka soovitama, aga kui mina treener oleks, siis ma jätaks ta. Eks ta oli meie vaateväljas ka, aga me ei saanud kokkuleppele," lisas Amise kohta Kuusmaa.

BC Kalev/Cramo poolelt sai näha kahe uue mehe Nikolai Varbanovi ning Pavel Uljanko mänguoskuseid. Viimase arvele kogunes Kalev/Cramo parimana ka 19 punkti.
"Varbanov suudab praegu 3 kuni 4 minutit mängida, siis hakkavad tekkima eksimused. Korvialune jõud ta siiski on. Kuni saame talt 10-12 silma ja lauapalle, siis ei nurise," arvas hoolealusest Kuusmaa.

"Bulgaarlane on suur keha korvi all. Selle mängutempoga jäi ta jänni. Vastuseks Kuusmaale - minu meelest ei visanud ka Varbanov kordagi parem käega," naljatles Visnapuu. "Uljanko puhul ei oska muud öelda, kui natuke teine nägu ja välimus ning saamegi Rait Keerlese."

Laupäeval liitus Kalev/Cramoga ka viimane, 217-sentimeetrine Bamba Fall, kes mängu seekord platsilt jälgis. "Viimase mehe kohta ei oska muud öelda, kui et soojendusel viskas vasaku käega."