Saadet veavad spordiajakirjanik Ivar Jurtšenko ja korvpalliasjatundja kõige laiemas tähenduses Gert Kullamäe. Külalisena on stuudios Siim Raudla, kes on Eesti erinevate vanuseklasside 3x3 korvpallikoondiste peatreener.

Kuna üks saatejuhtidest on 3x3 korvpalli osas enda sõnul täielik "kummik", siis lahatakse uudset olümpiaala üsna detailideni välja. Aga pelgalt ei jääda pidama 3x3 mängule, vaid torgitakse muid teemasid ka. Ja saate lõpus jõutakse väga oluliste järeldusteni ning ettepanekuteni, kuidas Eesti korvpalliliit saaks ala arengusse väga konkreetselt panustada.

Igas saates on ka küsimusmäng ja 50 eurose auhinna paneb välja Sportland. Pane vastus teele e-mailile: pihtaspohjas@delfi.ee. Samale aadressile võib saata ka küsimusi.

Seitsmeteistkümnenda saate küsimusmängu võitis fortuuna soosingul Timo Erkki Huttunen. Palju õnne! Küsisime, kui suur oli Tanel Teini keskmine mänguaeg hooajal 2003-2004 Euroliigas ja millise klubi vastu ta püstitas isikliku punktirekordi, milleks oli 21 punkti. Õige vastus oli 29.53 minutit ja Berliini Alba. Seekordne küsimus puudutab Siim Raudlat.

Kuula ka teisi "Pihtas Põhjas" podcaste SIIT!