Kuulajatele pakutakse huumoriga vürtsitatud kastmes arutelusid peamiselt Eesti korvpallist, aga mõistagi ei saada üle ega ümber ka NBA "mullis" toimuvast. Tarkade klubi vaidleb ja pakub lõpuks välja NBA finaali jõudvad meeskonnad.

Teemadena võetakse saates ette:

1) Järgmised kaks nädalat on Eesti klubikorvpallis tõehetk. Mis mõttes?

2) Mis juhtuks kui Kullamäe ja Varraku käsutada oleks klubitreenerina eelarve suurusjärgus 20 miljonit eurot? VTB liiga alustas, Krasnojarski Jenissei endise peatreener Oleg Okulovi eri.

3) Kes uuristas Eesti naiste korvpallikoondise peatreeneri Janne Schasmini jalgealust ja kellest võiks saada järgmine peatreener?

4) Leedu liiga alustas, Kristjan Kitsingu avamäng Lietuvos rytasega äratas Gert Kullamäes valusad mälestused.

5) Eestlased Hispaania kõrgliigas ja teistes välisliigades.

6) Mis saab meeste rahvuskoondise EM-valikmängudest? Kas FIBA korraldab novembri akna mängud sarnaselt NBA eeskujule "mullis"? On see reaalne?

7) Varrak meenutab valusat kogemust, kus ta noore peatreenerina kõrvetada sai. Ajakirjaniku aadressil lendas tuld ja tõrva. Ent nagu öeldakse - pole head ilma halvata ja vastupidi.

Kolmandat hooaega eetris olev korvpallipodcast ilmub käesolevast septembrist iga kahe nädala tagant. Delfi keskkonnas, PAF-i toetusel. Head kuulamist!

1x
00:00