Jutuhoog võeti üles PAF Eesti meistriliiga põhjaliku ülevaatega, kus pikemalt peatuti Tallinna Kalev/TLÜ ja Tartu Ülikool/Maks&Mooritsa tegemistel. Kullamäe tõstatas küsimuse turniirisüsteemi kohta ja tundub, et Pärnu meeskonnal on kevadet silmas pidades kerge vibra sees. Mida küll lausus Karl-Martin Kask Pärnu-Rapla mängu vaheajal?

Kalev/Cramo arusaamatud sõidud ja mängud VTB liigas. Varrak kirjeldab väga kõnekalt, millise seisu pealt meeskond Saraatovi mängule sõitis. Olematu treeningu pealt, ent ikkagi mindi... kas nii on mõtet? Suur allajäämine oli asjade loogiline jätk. Kas koroonaoludes üldse tasub mööda Venemaad reisida ja tagasitulles nädalate kaupa eneseisolatsioonis olla?

Euroliiga aruteludes said kiita Berliini ALBA, Kaunase Žalgiris ja Moskva CSKA. Ateena Panathinaikos palkas peatreeneriks mehe, kellel on olnud kokkupuuteid Eesti korvpalliga.

Ja muidugi NBA minutid. Toimus suurtehing, mille käigus liikus kolmekordne NBA skoorikuningas James Harden Houston Rocketsist Brooklyn Netsi. Tehingus osales neli klubi ja Nets loobus kolmest mängijast ning lugematul hulgal tulevaste aastate NBA draftide valikuõigustest. Aga... kas on võimalik, et Brooklyni riietusruumis juba käärib? Millest sellised spekulatsioonid?

NBA-s leidis aset ajalooline mäng, kus meeskonda juhendas Becky Hammon, LeBron Jamesi kiire kihlvedu keset mängu, LaMelo Balli kolmikduubel ja teadmine, milline on keskmine NBA mängumees.

Lisaks kõike muud. Head kuulamist!

1x
00:00