Teemasid on kahe nädalaga kogunenud palju ja mõnega läks päris tuliseks. Alustuseks värskelt käima läinud NBA hooajast, kus juba esimesed mängud viisid Kullamäe närvivapustuse äärele. Mis arulage loopimine Golden State Warriorsi esituses!? Räägime Brooklyn Netsist, Facundo Campazzost ja Luka Doncicist, toome välja hooaja suuremad favoriidid.

Seejärel põhjalikum Euroliiga ülevaade. Barcelona ja Heurteli juhtum, mis on hargnenud nagu Mehhiko seebiooper. Mis on lahti Anadolu Efesiga? Võimsa rünnakupotentsiaaliga meeskond viskas 4-mängulise kaotuste seeria jooksul keskmiselt 67 punkti mängus. Kuidas nii? Varrak poetab analüüsi käigus mitu tarkusetera.

Eesti karika Final Four ja Pärnu meeskonna altminek. Mis siis ikkagi juhtus ja kas Pärnu on paberil nii hea meeskond, et pidanuks nui neljaks Rakvere Tarvast võitma? Kullamäe räägib mingisugusest kingitusest Rakvere rahvale... Ja kuidas on Pärnu treenerite peegli ees seismisega, nagu neile soovitati?

Lisaks puudutame saates Eesti korvpall 100 juubeliaastat üldisemalt, vaidleme korvpalliliidu uue presidendi Priit Sarapuu tegevusplaani kõige olulisemate sammude üle ning räägime Kalev/Cramo värskeimast täiendusest, serblasest Branko Djukanovicist.

Ja loomulikult said välja loositud kirjastuse Tänapäev poolt välja pandud Michael Jordani euloo raamatud. Küsimusmängu võitjateks osutusid Kaupo Puusepp ja Armin Lauk. Palju õnne! Võitjatega võetakse ühendust. Küsimuse õige vastus kõlab: Michael Jordan ja Scottie Pippen mängisid NBA väljakutel teineteise vastu vaid ühe korra - 10. detsembril 2002 ja mõlemad viskasid selles kohtumises 14 punkti. Head kuulamist!

1x
00:00