"Olen ise siin Bambergi meeskonnaga korduvalt mänginud ja oli äärmiselt ebamugav," meenutab Kullamäe. "Suhteliselt väike saal, pealtvaatajad lähedal, mängivad kodus alati hea emotsiooni pealt," loetleb Kullamäe kodumeeskonna trumpe.

Saksamaa meistrivõistlustel paikneb Artland Dragons 7 võidu ja 5 kaotusega turniiritabeli esimeses pooles, jagades 6.-9. kohta. "Tüüpiline Saksamaa võistkond, palju ameeriklasi ja mõned kohalikud mängijad lisaks. Oleme näinud nende üht meistrivõistluste mängu, üldine pilt meeskonnast on olemas," sõnab Kullamäe luureinfo kohta.

Tartlased sõitsid eurosarja mängule kümnekesi ehk täpselt sama koosseisuga, kes hakkas laupäeval Balti liigas südilt vastu Kaunase Žalgirisele. "Reis venis pisut pikaks. Lennukiga Tartust Riiga, sealt edasi Hamburgi ja siis veel neli tundi bussiga. Aga pole hullu, usun, et oleme mänguks valmis," sõnas Kullamäe.

Kui TÜ/Rock alistas alagrupiturniiri esimeses voorus koduväljakul Austria meistri WBC Raiffeisen Wels´i 58:53, siis Dragons oli võõrsil parem Antwerpen Giants´ist 77:73.

Tänane kohtumine algab Eesti aja järgi kell 20.30, Delfi Sport vahendab sündmusi operatiivselt!