"Tänavuse hooaja suur eesmärk on eurosarjas hästi mängida," väljendab Kullamäe kindlat veendumust. "Tahaks aastaid koos olnud tuumikuga ka Euroopas midagi saavutada. Proovin kõiki mängijaid uskuma panna, et suur edu eurosarjas on võimalik. Ehkki me pole seni kõige sujuvamat mängu näidanud, siis lootus ikkagi püsib, et mingil hetkel loksub kõik sobilikult paika," lisas Kullamäe, kes 2014. aasta kevadel viis Rocki EuroChallenge´i sarjas play-off´i.

Kolmest vahegrupikaaslasest tundub alagrupiturniiri põhjal kõige mängitavam vastane olevat itaallaste Cantu. Alagrupis kaotasid nad kõik kolm võõrsil peetud kohtumist, jäädes alla ka Rootsi ja Austria klubile. "Ma arvan, et varasemad tulemused väga ei maksa," pareerib ajakirjaniku mõttekäiku Kullamäe. "Heal päeval on ka itaallased võimelised võõrsil võitma. Usun, et meie oleme samuti suutelised mängima kõigiga. Prantsusmaa liiga keskmikega oleme varasematel aastatel kohtunud (hooajal 2012/2013 Dijon) ja midagi mõistusevastast polnud. Vaevalt, et Krasnojarski Jenissei on kõvem kui mullu Saraatovi Avtodor, kellega mängisime 1-1. Küll tuleb tunnistada, et nüüd astuvad vastu meeskonnad, kus on üks-kaks väga heade individuaalsete omadustega mängijat. Nende ohjes hoidmine saab olema keeruline," lisas Rocki loots.

Enda meeskonna tegutsemises näeb Kullamäe reserve päris kõvasti. Septembris EM-finaalturniiril osalenud mängijatest on statistikat vaadates arvestatavas hoos vaid Gert Dorbek, samal ajal Tanel Kurbas, Janar Talts ja Tanel Sokk saaks oluliselt juurde panna. "Eks reserve on nii meeskondlikus kui individuaalses plaanis. Tahan näha aina enam, et mehed saavad endaga väljakul hakkama. Koondislased peavad hakkama august välja tulema. Eks neil on olnud raske periood, aga tahaks näha ka nende mängus uut tõusu. Eile sain Elan Chaloni mängudest kaks videot ning töö vastase tundmaõppimisel algab," andis Kullamäe mõista, et eurosarja teise etapi alguseni pole palju jäänud.

Kõlab pisut kummaliselt, aga Rocki peatreeneril on hea meel, et Kalev/Cramo alagrupist tuli vastaseks just Jenissei. "Sofia Lukoil Academic oleks olnud tuttavam vastane, aga võrreldes mullusega, kui me neid alagrupis kahel korral võitsime, on meeskond palju muutunud. Uus treener ja paljud uued mängijad. Ei julge arvata, et oleks lihtsam vastane kui Jenissei. Aga meil avaneb võimalus Siberisse sõita! Kalev/Cramo põrutab Siberi vahet iga aasta, meie näeme samuti selle kandi nüüd ära. Isegi mina pole sinna varem sattunud," muigas Kullamäe.