Esialgne kokkulepe Euroliiga klubiga on küll lühiajaline ja vältab vaid 2 kuud, ent kunagi ei tea, kui pikaks tegelikult koostöö võib kujuneda. "Alati võiks midagi paremat olla, aga see on kahtlemata võimalus," hindab Kanguri liitumist kolmekordse Hispaania meistriga palluri agent Reed Nopponen.

Viis hooaega järjest mängis Kangur Itaalias ja loogilise järjena otsiti pikalt jätkamise võimalust just saapamaal. Aga sobilikku variant ei tulnud, ega tulnud. "Huvi oli, kuid pigem selliste klubide poolt, mis rahvusvahelistes sarjades kaasa ei löö. Lisaks on mängijatele makstavad summad allapoole tulnud ja finantsiliselt on Itaalia klubidel üsna rasked ajad," selgitab kujunenud olukorda Kanguri kauaaegne nõuandja Nopponen.

Agendi arusaamade kohaselt peaks Kangur sel nädalal uue koduklubiga ette võtma teekonna Euroliiga mängule Milanosse. "Ma ei tea klubi täpseid kavatsusi, kuid ei näe ühtegi põhjust, miks Kristjan ei peaks kaasa sõitma. Iseküsimus, kas ta kohe platsile pääseb. Aga usun, et ta suudab oma vajalikkust meeskonnale ja peatreenerile Velimir Perasovicile kiirelt tõestada. Peamine on see, et ta on suures mängus, Euroliigas tagasi," tundis Nopponen heameelt.