Delfi intervjuu Kanguriga on tehtud enne eilset kaotust Scavolinile, mistõttu pole antud mängust seekord juttu.

Saite reedel üllatavalt kindla võidu Caja Laborali üle, kes on vahegrupis teinud väga häid esitusi. Ilmselt vaid Siena võibki võita Euroliigas mänge 38% kahepunktivisete tabavusprotsendiga (kolmesed 57%). Said oma võistkonnast kõige enam mänguaega ja tõid 8 punkti. Kuidas sa meeskonna ja enda mänguga rahule jäid? 

Mänguga jäin loomulikult rahule, kuna see oli meile tähtis võit ja punktide vahe oli ka meie jaoks suhteliselt soodne. Kaugvisete tabavusprotsent oli seekord tõesti väga hea ning oleme ausad, ega väga tihti seda ei juhtu. Nüüd peame keskenduma tähtsaks mänguks Tel Avivi vastu.

Natuke ka Itaalia karikast. Eesti korvpallur ei võida just iga päev sellist tiitlit. Kas võib öelda, et see oli sinu karjääri oluliseim tiitlivõit?

Kui aus olla, siis ma pole kunagi medaleid või karikat tähtsuse järjekorda pannud, aga oluline võit oli see meile midugi, kuna turniir oli iseenesest raske ning ka Milano publik meid väga ei soosinud.

Millisena sa Siena peatreenerit Luca Bianchit iseloomustaksid?

Luca on alles esimest aastat peatreener ning eks ta alles otsib enda õiget kohta. Taktikaliselt on meie treenerite kolmik väga hea ning püütakse mängijatele kodutöö võimalikult kergeks teha.

Kuidas näeb välja mängujärgne päev? Kas võitude järel on loota ka puhkepäevi?

Vabade päevadega on meil nii-öelda kitsas käes, kuna tihe graafik lihtsalt ei anna nendeks palju võimalusi. Mängujärgne trenn on tavaliselt selline lõdvestav, kus teeme palju venitusi ning vastavalt vajadusele saame ka ravi. Aga nagu juba ütlesin - kõik sõltub graafikust ning eks meile vahel ikka antakse mõni vaba päev ka pere jaoks.

Kui palju sa Eesti korvpallil silma peal jõuad hoida? Kelle arengut huviga jälgid?

Kui aega jagub, siis üritan ikkagi võimalikult palju jälgida. Õnneks olete te nüüd Delfiga hakanud ka ülekandeid rohkem tegema ja see on minu arust igati kiiduväärt. Pärnu võistkonnal üritan silma peal hoida, et vaadata, mida see Rait Käbin seal korraldab.