"Meie meestel pidas närv paremini vastu kui Milano mängijatel," sõnas Kangur Delfile. "Sanikidze tegi ikka väga kõva mängu, pani sisse alt ja pealt. Tema üks paremaid esitusi sel hooajal."

Eesti koondise põhimees viskas väikse kivi ka kohtunike kapsaaeda. "Meile ühtlasi tundus, et kohtunikud tahtsid meid vähe mängust välja tõrjuda. Suutsime siiski külma närvi säilitada," kommenteeris Kangur, kelle mängule vajutas pitseri seljavigastus.

"Ise alustasin mängu, kuid selg annab jätkuvalt tunda ja valu segab. Saan igapäevaselt nõelravi ja massaaži. Võrreldes nädala taguse ajaga on selg siiski oluliselt parem," lisas Kangur, kes viskas otsustavas kohtumises 11 mänguminutiga 5 punkti.

Kõige raskem hetk oli Siena jaoks veerandfinaalseerias siis, kui jäädi 0:2 kaotusseisu. "Pärast kahte esimest kaotust oli küll väga nukker seis. Aga kui 2:2-ni jõudsime tuli enesekindlus tagasi. 2:3 kaotusseisu jäämine ei olnudki enam nii hull, kui alguse 0:2."

Kangur on juba ka Taltsiga muljeid vahetanud eelseisvast poolfinaalseeriast. Kanguri sõnul olevat Taltsi klubi lootnud, et vastaseks tuleb Milano.

Siena ja Varese poolfinaalseeria algab juba laupäeval. Kaks esimest mängu on Vareses.