"Ausalt öeldes ei teagi, mis selle küla nimi on. Teisipäeva hilisõhtul jõudsin, Milanost bussiga tulek võttis aega neli tundi. Mul on isegi hea meel, et saan nüüd nädala koos meeskonnaga põhja laduda. Tänu seljavigastusele ja songalõikusele jäi suvine ettevalmistus selgelt poolikuks," rääkis Kangur, keda esimesel päeval koos teistega kohe jooksma ei saadetud, vaid ette oli nähtud eritreening basseinis.

Milanosse lendas Kangur esmaspäeva varahommikul, koheselt peale Eesti koondise võidukat esitust mängus Bulgaariaga. Kui esmaspäev möödus veel läbirääkimiste rütmis, siis teisipäeval läks asi konkreetseks. Tehti meditsiiniline test ja koormustest. "Tundub, et sain testidest läbi. Lepingu allkirjastasin samuti alles teisipäeval, kuigi jutud liikusid kindlas kõneviisis juba märksa varem. Mingit alust nendel juttudel polnud, ehkki läbirääkimised tõesti käisid," ei salanud Kangur, kes Itaalia liigas on varasemalt pallinud kolmes klubis Bologna Virtuses, Varese Cimberios ja Siena Montepaschis.

Küsimusele: "Kas Milano kõrval oli reaalseid variante veel?" vastas Kangur nõnda: "Oli küll, aga ma ei taha nendest rääkida. Asjaks teiste klubidega ju ei läinud ja mis neist ikka eraldi välja tuua. Sienaga lepingut lõpetades mul midagi kindlat polnud, oli vaid usk, et küll mind üles korjatakse."