Hispaania esiliigasse kuuluv klubi teatas teisipäeval, et üks meeskonna liikmetest on nakatunud koroonasse. Klubi kodulehe teatel peavad kõik liikmed nüüd kümme päeva veetma kodus isolatsioonis. Pressiteate kohaselt annavad meeskonna liikmed seejärel uue testi ning kui see on negatiivne, saavad nad naasta treeningutele.

Eesti korvpallikoondise jaoks võib tegu olla tõsise tagasilöögiga, sest pole selge, kas Kullamäel õnnestub nüüd koondise juurde pääseda. Teatavasti on Eestil novembri lõpus kavas EM-valiksarja kohtumised Venemaa ja Põhja-Makedooniaga. Esimese vastasega kohtub Eesti 28. ja teisega 30. novembril.

"Tean, et Kristiani agent suhtleb rahvuskoondise peatreeneriga sel teemal, aga ma sain küll esialgsest jutust nii aru, et nii on (et Kristian ei saa tulla)," rääkis Kristiani isa Gert Kullamäe värskes "Pihtas Põhjas" podcastis.

"Ma tean, kuidas Kristian neid mänge ootab. Ja nüüd need jäävad ära. Ma kujutan vaid ette, mida ta oma peas mõtleb hetkel. Aga midagi pole teha, jääb vaid üle isana lohutada ja öelda, et ajad ongi keerulised ja sellega tuleb leppida ja vaadata edasi. Tuline kahju!"

Kullamäe on EM-valiksarjas Eesti parim korvikütt keskmiselt 24 punktiga mängus. Tema eemalejäämine koondisest oleks peatreener Jukka Toijala jaoks seda valusam uudis, et mängujuhi positsioonil võib puudujaid olla veelgi - Kerr Kriisa õpib USAs, BC Kalev/Cramo mängujuht Sten-Timmu Sokku vaevab jalavalu.

"Pihtas Põhjas" saatejuhtide andmetel on koondise eeldavatest liidritest "koondisemullis" osalemise osas suured kahtlused ka Siim-Sander Vene, Sander Raieste ja Maik-Kalev Kotsari kohal.

Kuula saadet samal teemal:
1x
00:00