Juba kahe aasta eest Saksamaale kolinud ja Öttinger Rocketsiga nii esiliigas kui kõrgliigas mänginud Kullamäe otsis arenguks uut hüppelauda. Tõsi, Bambergis ei ole talle garanteeritud kohta esindusmeeskonnas. Eeldatavalt hakkab ta liikuma esindusmeeskonna ja duubelmeeskonna vahel, mis peaks tagama rohkem mänguaega ning duubelrivistuses võiks ta etendada põhimängujuhi rolli.

„Valiku tegemisel sai määravaks Bambergi väga konkreetne huvi. Nad oli sihikindlad ja miks mitte minna sinna, kus sind tõeliselt oodatakse. Klubi on nii Saksamaal kui Euroopas hinnatud, ma väga pikalt ei kõhelnud,“ sõnas Kullamäe Delfile. Teadupärast mängis aastate eest Bambergis ka Kristiani isa Gert.

Pikka lepingut Kullamäe Bambergiga sõlmida ei tahtnud. Arenemiseks sobilikust keskkonnast võiks paari aastaga sammu ülespoole teha. Lisaks Saksamaa Bundesligale mängib Bamberg järgnevatel aastatel kaasa FIBA Meistrite liigas. Meeskonna peatreeneriks palgati kuu aja eest lätlane Ainars Bagatskis. Duubelmeeskonda juhendavad Felix Czerny ja Mario Dugandzic.