Esimeses kohtumises mindi vastamisi kuulsa Moskva CSKA-ga. Psühholoogiline pinge nii vastaste nime kui ka turniiri esimese mängu tõttu pani mõnegi mehe jala esialgu värisema, mängu kulgedes suudeti end siiski koguda ja kohtumine võita 47:32. Õhtuses mängus BC Tsmoki-Minsk meeskonnaga oli kalevlaste enesekindlus juba suurem ja võit saadi tulemusega 65:54. Raskeimaks kohtumiseks kujunes laupäevane mäng BC Kiev meeskonnaga, kus vastastel lasti juhtima minna isegi 10:23, kuid teisel veerandajal suudeti mäng enda kasuks pöörata, poolaeg ühe punktiga võita ja teisel poolajal edu kasvatada, mis tagas lõpptulemuseks meile võidu 66-56. BS Jekaterinburgiga kohtumisest saadi suhteliselt kerge võit - 60:33. Viimases kohtumises pühapäeval said omavahel mõõtu võtta eestlased, kui BC Kalev/Viasat kohtus pingelises mängus Keila KK-ga ja võitis tulemusega 62:49.

„Enamus mängudest olid füüsiliselt rasked. Vastased olid vene koolkonnale omaselt suured ja tugevad, mängisid jõulist ja kontaktset korvpalli," hindas treener Marko Parkonen lõppenud mänge. „Meie poiste kaitse pidas hästi, pannes vastaseid palju eksima ka lihtsates olukordades. Rünnakul näitasid kalevlased võrreldes vastastega kõrget individuaalset meisterlikkust, kolmepunktivisete hea tabavus aitas meid kogu turniiri vältel ja oli kindlasti üheks edu võtmeks. Murekohaks oli kaitselaud, kus vastased valitsesid tänu oma selgele pikkuse ja kaalu eelisele."

Kolmepunktivisete tabavuselt juhib BC Kalev/Viasat pärast viit mängu liiga edetabelit 32 võistkonna hulgas.

Turniiri sümboolsesse All-Star viisikusse mahtus kaks eestlast: Mark-Andreas Jaakson BC Kalev/Viasat ja Kevin Sepik Keila KK meeskonnast.

Kogu turniiri resultatiivseimaks mängijaks oli BC Kalev/Viasat meeskonna mängujuht Marten Maide, kes viie mänguga visatud 114 punktiga juhib hetkel ka kogu U14 vanusegrupi edetabelit. Treenerite hääletuse tulemusena omistati turniiri väärtuslikema mängija tiitel – MVP – samuti Marten Maidele.

Treener Marko Parkonen: „Tahan siinkohal kiita kõiki poisse, kes rasketes mängudes andsid alati endast parima, ei andnud alla väsimusele vaatamata ka viimastes mängudes ja suutsid näidata end igal momendil parimast võimalikust küljest.“

Tallinna etapi lõppjärjestus kujunes pärast viit toimunud mängu järgmiseks:
1. BC Kalev/Viasat
2. BS Spars
3. BC Kiev
4. Keila KK
5. BS CSKA
6. Tapiolan Honka
7. BS Jekaterinburg
8. BC Tsmoki-Minsk

Järgmine etapp toimub 23.-26. jaanuaril Vilniuses, kuhu BC Kalev/Viasat sõidab alagrupi liidrina, olles ainukesena võitnud kõik senitoimunud mängud.