Kui uskuda Rocki juhtkonna hooaja eel avaldatud soove, siis peaks Rock kindlasti selle mängu võitma, kirjutab basket.ee. Samas on tegemist väga tugeva vastasega, kes kuulub Ukraina liiga tugevamate klubide hulka.

Saab näha, kuidas saab endast suuremate vastastega hakkama koduliiga oktoobrikuu MVP Vallo Allingu ja kuidas kannab Martin Müürsepa jalg.

Balti liigas on see nädal ainult üks eestlaste osalusega mäng. Nimelt läheb BC Kalev/Cramo külla Baronsile Riiga, et tasuda õnnetu lisaajal saadud kaotuse eest Tallinnas. Eelmine mäng lõppes, peale Tanel Soku õnnetut möödaviset mäletatavasti 71:73. Võitu on sealt Riiast igatahes hädasti vaja, sest turniiritabelis asetseb Barons vahetult Kalevi ees, eestlastel on võitude kaotuste suhe 2-6, lätlastel 2-4.

Eesti meistriliigas on ilmselt nädala kõige intrigeerivamaks vastasseisuks Valga Welgi reedene kodumäng BC Tartu Fausto vastu. Valga veteranid tõestasid Rocki vastu mängides, et kui nad on piisavalt motiveeritud, siis suudavad nad ka väga korralikku mängu näidata, samas kui terve hooaja algus on neil olnud üsna nõrk. Fausto seis on täpselt vastupidine: Hooaja algus on olnud suurepärane, samas saadi üsna suur kaotus Kalevilt. Valga meestel on kindlasti veel meeles karikavõistluste pronksimäng, kus Fausto neid suureskooriliselt nüpeldas.

Meistrivõistluste liidril Rockil on see nädal taaskord kaks kohtumist koduses liigas, esimeses külastatakse teisipäeval BC Kalev/Raplat ja teises Dalkia/Nybitit pühapäeval. Rapla on hooaega alustanud üllatavalt tugevalt ja Nybit mõneti nõrgalt, samas on mõlemal Rock’i vastasel ilmselt üsna raske loota nendest mängudest positiivset tulemust.

Reedel on veel üks huvitav kohtumine, kus TTP/Pirita sõidab külla BC Rakvere Tarvasele. Favoriit on küll Pirita, kuigi Rakvere suhteliselt noor koosseis võib kindlasti koduseinte toel üllatada. Rakvere nõrk külg on selgelt eesliin ja arvatavasti saavad Andre Pärn ning Margus Metstak taas siin kõvasti lustida.

Laupäeval kohtuvad omavahel kaks tabeli alumise otsa klubi. TTÜ KK võõrustab külalisi Pärnust ja võidumõtted peaks olema peas mõlemal meeskonnal. Hooaja esimese omavahelise mängu võitis TTÜ aga kenasid esitusi on pakkunud mõlemad väga noored meeskonnad.