Kindlasti oleks tegemist jõukohase ülesandega, kuna novembrikuus suudeti sama meeskonda võõrsil 106:100 võita, aga ka kaotuse korral jääksid Kalevile veel šanssid, kirjutab basket.ee

Enam kui kahtlane on aga eelmise mängu kangelase Jamaal Moore'i kaasa tegemine - nimelt on mehel (või õigemini Kalevi mänedžmendil) probleemid tööloaga. Mängu algus kell 18.00.

Tund hiljem kohtuvad sama sarja omavahelises mängus Valga sealne CKE Inkasso ja neile külla sõitev Techasase meeskond Panevežysest.

Tegemist on üsna tähtsusetu mänguga, kuna Valga on oma edasipääsu võimaluse juba kaotanud ja ka vastastel on need pigem teoreetilised.

Sarnase, vähemalt Eesti korvpallisõbra jaoks mitte midagi otsustava FIBA EuroChallenge mängu peavad samal ajal Tartus TÜ/Rock ja Antverpeni Giants Belgiast.

Mäletatavasti kaotas edasi pääsemise lootused minetanud Rock võõrsil peetud mängu 63:68. Küll aitaks vähemalt kuuepunktine võit vältida alagrupi viimast kohta.

Järgmised mängud peetakse alles reedel, kui TTÜ peab oma viimase BBL-i Challenge Cupi kohtumise kodus Klaipeda Neptunsega.

Edasipääsu kindlustamiseks tuleb mäng võita, kuid nagu ka Tallinna Kalevi puhul, jääb kaotuse korral teatav võimalus ikkagi veerandfinaali saada. Klaipedas peetud mängus sai TTÜ valusa 3-punktilise kaotuse 95:98. Mängu algus Tallinnas TTÜ spordihoones kell 18.30.

Pool tundi hiljem pakutakse meile Rakvere Spordihallis koduliiga maiuspala BC Rakvere Tarvase ja BC Kalev/Cramo vahel.

G4S Meistriliigas võimutsev Tarvas on ühe oma kolmest kaotusest saanud just BC Kalev/Cramo käest kui 11. detsembril jäädi kodus neile alla 87:91. Nüüd oleks hea võimalus võtta revanš.

Laupäeval peetakse samuti kaks kohtumist, kui Kuremaa SK/Tartu Palliklubi mängib Põltsamaa Felixhallis Valga/CKE Inkassoga ja KK Pärnu võtab kodus vastu Tallinna BC Kalev/Cramo. Mõlemad mängud algavad kell 18.00.