Esmalt kohtuvadki kohalikus meistriliigas Tallinna Kalev ja liiga liider Rakvere Tarvas, mäng toimub kolmapäeval Kalevi spordihallis algusega kell 18.00, kirjutab basket.ee

Kalev asub küll 5 võidu ja 12 kaotusega liigatabelis kindlalt kuuendal kohal, kuid tundub, et alanud aastal hakkab lõpuks ka nende mäng näitama paranemise märke. Ka Tarvase hoog ei näi veel raugevat ning kindlasti on oodata põnevat kohtumist.

Samuti kolmapäeval, algusega kell 19.00kohtuvad TÜ Spordhoones tõelises põnevusmängus TÜ/Rock ja BC Kalev/Cramo.

Sedapuhku läheb mäng Balti Liiga arvestusse ning konkurentsis play-offi kohtade pärast vajavad mõlemad meeskonnad hädasti võitu.

BBL-is on hetkel paremini läinud küll pealinna meeskonnal, kuid sellel hooajal neil veel tartlasi võita õnnestunud ei ole.

Kas suudetakse nelja järjestiku kaotuse kõrvale saada esimene võit, või jätkab TÜ/Rock oma võidukat seeriat koduse kõige kõvema konkurendi vastu?

Neljapäeval kohtuvad BBL-i Challenge Cupi veerandfinaalis Utena Juventus ja TTÜ. Esimene mäng toimub Leedus ja algab kell 18.00.

Veerandfinaalides mängitakse omavahel kaks kohtumist ja edasi pääseb kahe mängu tulemusena parema korvide vahe saavutanud meeskond. Selles paaris on kõrgem paigutus TTÜ-l ning seetõttu võimalus pidada teine mäng kodus.

Ka reedel on Challenge Cup sarjas võistlustules Eesti meeskond. Kalevi Spordihallis kohtub Tallinna Kalev ainsa Rootsi meeskonnaga liigas, Norrköpingi Dolphinsiga. Mäng algab kell 18.00.

Tegemist on kindlasti väga tugeva vastasega ning võidu saamiseks peab Kalev oma parimat mängu näitama.

Laupäeval kohtuvad esmalt meistriliiga mängus KK Pärnu ja Valga/CKE Inkasso meeskonnad. Mäng algab Pärnu spordihallis kell 18.00.

Favoriidiks on küll Valga meeskond, kuid kodusaalis on omad võimalused kindlasti ka pärnakatel.

Samuti laupäeval, algusega kell 18.30 on aga tähtis mäng TÜ/Rock meeskonnal. Kodusaalis kohtutakse oma „vana sõbra" Šiauliai meeskonnaga.

Leedu tugevuselt kolmas klubi on taaralinna palluritele alati tublisti peavalu valmistanud ning lihtne ei saa olema ka seekord. Oktoobris peetud mängus suudeti Rocki koduväljakul võita koguni 95:60.

Tartu Ülikooli esindajad peavad aga kindlasti sedapuhku võidu peale välja minema, kuna tabeliseis BBL-is ei ole just kõige säravam ja kodumängud pole raisata. Kohtumisest teeb ülekande ka telekanal Viasat Sport Baltic.

Pühapäeval kell 18.00 kohtuvad Põltsamaa Felixhallis meistriliiga turniiritabeli viimane Kuremaa SK/Tartu Palliklubi ning liider BC Rakvere Tarvas.

Nädala lõpetab BBL-i kohtumine Valmiera meeskonna ja BC Kalev/Cramo vahel. Mäng toimub Valmieras, samuti pühapäeval kell 18.30.

Turniiritabelit vaadates tundub, et Valmiera puhul on hetkel tegemist meie meeskondade ühe põhilise konkurendiga play-off kohtadesse pääsemise nimel.

Seega tähendaks võit selles kohtumises BC Kalev/Cramole tublit sammu play-off kohtadele lähemale. Mäng toimub küll võõrsil, kuid arvestades seda, et kalevlastel on jäänud pidada ainult kaks kodumängu, tuleb hakata võite koguma ka vastaste väljakul mängides.