Kooli korvpallinaiskond mängib NCAA I Divisionis (kõrgeim liiga), Atlantic 10 konverentsis. Reitingult on kool praegu üleriigilises arvestuses 45. (esimeses divisionis on koole ~350).

Ülikool asub Pennsylvania osariigi läänepiiril, Pittsburghis. Linn ise on Tallinnast veidi väiksem ning rahvast elab ka vähem kui meie pealinnas, märkis Kadr-Ann oma esimeses Ameerika-blogi postituses.

Ta lisas: „Pittsburgh on ilus linn, veidi ameerikalik, kuid samas on seal midagi euroopalikku. Duquesne on ameerika mõistes keskmisest väheke väiksem kool (~10 000 õpilast). Kool asub Pittsburghi kesklinnast viie minuti pikkuse jalutuskäigu kaugusel.“

Homses Basket.ee intervjuus ütleb Kadri-Ann muu hulgas, et peamine, millest tal on tuliselt kahju, on see, et ta ei saa aidata Eesti koondist novembris algavas EM-kvalifikatsioonitsüklis. Kuid lias, et küllap tema aeg veel tuleb. "Oma tulevikku tahaks näha ikkagi Euroliiga tasemel."

Vaid 18-aastane Lass valiti treenerite ja ajakirjanike poolt viimase hooaja Eesti meistrivõistluste (NKML) Tähtede viisikusse. Ühtlasi valiti ta parimaks noormängijaks.

Lassi keskmised näitajad olid NKMLis 16,8 punkti, 11,6 lauapalli ning 1,8 korvisöötu.