Seoses aktiivsete muudatustega telemaastikul on teatud ümberkorraldused ka algava hooaja teleülekannetes.

SEB Balti Korvpalliliiga Eliitdivisjonis mängivate Tallinna BC Kalev/Cramo ja Tartu Ülikool Rocki mängud jõuavad televaatajateni ETV ning Kalev Sport kaudu. "Käesoleval aastal on kavas spordisõbrani tuua rohkem ülekandeid Lätis ja Leedus meie klubide osavõtul toimuvatest mängudest. Nende mängude vastu on tihti isegi suurem huvi, kuna kohalikel fännidel puudub võimalus neid oma silmaga näha", ütles Eesti Korvpalliliidu president Peep Aaviksoo.

"ETV kaudu jõuab vaatajateni kuni kolmteist SEB BBL tähtsamat mängu ja ülekannetega alustatakse 1. novembril, kui Rock sõidab külla Valmierale", lisas Aaviksoo. ETV näitab korvpallimänge laupäeviti algusega kell 16.

Teisipäevad saavad olema Kalev Spordis korvpalli päralt, kui vaatajateni jõuab valitud hulk Balti liiga mänge ja koduse meistriliiga kohtumisi. "Oluliseks uuenduseks on see, et nüüdsest on võimalik tugitoolisportlasel SEB Korvpalli Meistriliiga võistkondade tegemisele kaasa elada juba põhiturniirist alates", kommenteeris Aaviksoo. "Kokku jõuab vaatajateni üle kolmekümne telemängu".

"Rahvusringhäälingu üheks eesmärgiks ETV2 loomisel oli spordi ja kultuuri osatähtsuse suurendamine, kuid kärbitud eelarve tõttu tuleb mitmed spordiülekanded aasta võrra edasi lükata, mistõttu pidime muutma oma esialgset kava koostöös ETV2-ga tuua vaatajani suurema hulga koduse liiga põhiturniiri ning play-off mänge. Õnneks on vahepeal lisandunud Eesti oma spordikanal ning need kohtumised leiavad nüüd kodu Kalev Spordis", ütles Aaviksoo. Kalev Sport alustab ülekandeid juba järgmisel teisipäeval, kui teleekraanile tuuakse BBL mäng TÜ/Rock ja Riia Barons. Kalev Spordis näidatavad mängud algavad kell 19.

Tulevast aastast alustab kuulduste kohaselt VIASAT Sport Baltic, mis lisaks rahvusvahelistele võistlustele hakkaks näitama meie regiooni tähtsamaid spordisündmusi. Lähiajal jõuavad lõpule ka TÜ/Rock-i ning Kalev/Cramo läbirääkimised oma eurosarjade mängude näitamiseks Kalev Spordi vahendusel.