Võtame lähemalt vaatluse alla, milliste Euroopa korvpallistaaridega koondislased platsil kohtuda võivad.

Serbia
Serbia koondis koosneb peamiselt Euroliigas pallivatest meestest ning hoolimata EMil põrumisest peetakse Serbiat alati favoriitide hulka.

Koondise liidriteks on Moskva CSKA mängumehed Milos Teodosic ning Nenad Krstic, kes Euroliigas käesoleval hooajal täisedu naudivad. Krstic oli EMil meeskonna suurim korvikütt 15,5 punktiga. Teodosici arvele kogunes 11,3 punkti ja 5,7 söötu.

Loomulikult tuleb mainida ka Anadolu Efesi mängumeest Dusko Savanovici, Olympiacose Marko Keselj'd, Panathinaikose Milenko Tepicit, Maccabi Milan Macvani ning FC Barcelona Kosta Pervoici.

Montenegro
Kuigi EMil tuli leppida 21. kohaga, oli Montenegro üks meeskondadest, kes Makedoonia turniiril alistas.

Tegemist on üpris ühtse meeskonnaga. Parimateks mängijateks on NBA kogemustega Partizani Nikola Pekovic, kohalikud tähed Goran Jeretin ning Vladimir Dragicevic ja Milano Olimpias leiba teeniv leegionär Omar Cook.

Iisrael
Iisrael lõpetas EMi kahe võidu ja 3 kaotusega. Võidud saadi Läti ja Itaalia vastu. Koondise täheks võib pidada Maccabi Tel Avivi Lior Eliyahut, kes turniiril 16,4 punkti ja ligi 6 lauapalli mängus hankis.

Samuti on ohtlikud Eliyahu meeskonnakaaslased Guy Pnini ning leegionär David Blu. Ka ei tohi unustada BC Spartaki mängumeest Yotam Halperini ning EMilt kõrvale jäänud NBA meest Omri Casspit.

Slovakkia koondises tuleb silma peal hoida Brose Basketi mängumehel Anton Gavelil ning Islandis Benetton Treviso kooseisu kuuluval Jon Stefanssoni.