22-aastane ja kirjade järgi täpselt 200 cm pikk Matulionis, kes Leedu U16 noortekoondisega võitis 2007. aastal Euroopa meistrivõistluste pronksmedali, mängis tänavu Hispaania esiliigas. Klubiks Lleida Forca, mis piirdus põhiturniiril 14 meeskonna konkurentsis 10. kohaga ning play-off´i ei pääsenud. Puudu jäi kaks võitu. Sellest tingituna lõppes Matulionisel kaks nädalat tagasi hooaeg.

"Tahaks Hispaanias jätkata ja jõuda kõrgliiga tasemele," mainis leedulane põgusas vestluses Delfile. "Isiklikus plaanis läks lõppenud hooajal päris hästi, kuid ühtegi konkreetset pakkumist veel laual pole. Eestisse tulin Pärnu meeskonnale kaasa elama, ei rohkemat," andis Matulionis mõista, et tagasituleku plaane sportlikus mõttes tal kindlasti pole.

Leedulane tegi Hispaania esiliiga põhiturniiril kaasa kõigis 26 kohtumises, kus tema keskmisteks näitajateks olid 25,1 minutit ; 10,7 punkti ja 3,9 lauapalli. Kaugvisete ja vabavisete tabavusprotsendilt oli ta oma meeskonna parim. Kaugvisked vastavalt 41,3 protsenti (45/109) ja vabavisked 89,5 protsenti (34/38).