Praegusel hetkel käib peamine tegevus tugeva meeskonna moodustamise ja hea programmi koostamise juures.

Matsalu kandidatuuri toetavad mõned praeguse juhatuse liikmed ja lisaks on nõusolek saadud juhatuse meeskonda kuulumiseks veel mitmelt uuelt tulijalt ja toetajalt nii Eesti äri- kui ka meediamaastikult.

„Meile on tähtis, et korvpall kannaks juhtivat rolli ka tulevikus pallimängude seas, oleks edukas rahvusvaheliselt nii koondiste kui klubide seas. Aasta- aastalt paranenud noortetöö tuleks viia veel edukamale tasandile. Samuti tuleb meie arvates Eesti klubikorvpall viia Euroopa tippu tagasi,“ ütles Matsalu.

Matsalu karjäär korvpallis algas 1987. aastal. Kaks aastat hilem alustas ta Eesti meistrivõistluste kohtunikuna, alates 1992. aastast sai ta rahvusvahelise kategooria kohtunikuks. Selles rollis on ta osalenud kahel Euroopa meistrivõistluste meeste finaalturniiril ja kahel Universiaadil.

Alates 2009. aastast on  Matsalu rahvusvahelise kategooria korvpallikomissar. Korvpalliliidu juhatusse kuulub ta viimased kaheksa aastat. Matsalu on pikka aega olnud edukas ärisektoris. Täna on ta aktiivselt tegev Puukeskuse kontserni Eesti ja Venemaa ettevõtete juhatustes.