Seekord toimus kuni 14-aastaste poiste Talendilaager päev pärast Eesti Vabariigi aastapäeva Raplas Sadolin Spordihoones. „Tänavu tegime osalejate rekordi, Talendilaagrist võttis osa 77 poissi,“ sõnas noortekoondiste juht Raido Ringmets.

Kõik selle vanuseklassi treenerid võisid pakkuda 1998. ja 1999. aastal sündinud poisse, kes nende arvates peaks koondise kandidaatide ringi kuuluma. Eesmärk oli kindlustada, et ükski andekas noormängija laagrist eemale ei jää.

Talendilaagris osalenud poisid tegid Raplas Sadolin Spordihoones kaks treeningut, mille viisid läbi U14 poiste koondise treenerid Aivo Erkmaa ja Vaido Rego. Samuti hoidsid poiste tegemistel silma peal ka teiste vanuseklasside koondiste treenerid. Päeva lõpetuseks oli poistel võimalus Raplas jälgida ka G4S Korvpalli Meistriliiga kohtumist Piimameister Otto/Rapla ning Rakvere Tarva vahel.

Korraldajad lugesid ürituse igati kordaläinuks ning unustatud ei ole ka tüdrukuid. „Märtsikuus toimub Tallinnas U14 tüdrukute Talendilaager,“ kinnitas Ringmets.