20 miljonilise eelarvega Kalev/Cramo soovib ameeriklaste Travis Reedi ja Marlen Parmeri, bosnialase Bojan Pelkici ja serblase Vladimir Vuksanovici kõrvale palgata ka viienda välismängija, kirjutab Eesti Päevaleht. “Otsime veel keskmängijat, kes täiendaks ja abistaks korvi all Travis Reedi,” lausus Tallinna klubi juht Ivar Valdmaa.

Uue palluri sai Valga Welg, mullugi kaasa löönud leedulane Sarunas Skadas kutsus USA-st ülikoolikaaslase Phillip Taylori.

Alguses eestlastele tugineda kavatsenud Dalkia juhtkond otsustas Viljar Veski lahkumise järel palgata Saulius Dumbliauskase, kes mulle mängis Tartu Faustos.

Fausto, kellega liitusid endised kalevlased Tanel Kaljula ja Erik Dorbek, jätkab kahe leedulase, Augenijus Vaskyse ja Osvaldas Macernisega.

Vähemalt ühe välismaalase abi vajab ilmselt ka Rapla uue nimega meeskond BC Kraft Mööbel.

Rakvere Tarvase peatreener Andres Sõber on vana tuttava James Alleni ja uue ameeriklase Dwayne Smithiga rahul, kehva kehalise treenitusega Tito Spasojevicit tahab veel katsetada.

Pirita meeskond lõi USA üliõpilasliiga esimeses divisjonis mänginud Sammy Sharpiga käed, leedulase Sarunas Veliuse palkamist veel kaalub.