Esiliigale anti stardipauk juba kolmapäeval, mil linnarivaalide heitluses alistas Tartu Ülikool Rocki duubel numbritega 81:74 Tartu Kalev/Estiko.

Tuntud nimesid ei pea kaua otsima, sest võitjate resultatiivseima viskas 33-aastane Veljo Vares 22 punkti. 1998. aastal meistriliiga debüüdi teinud tartlane võttis ka 7 lauapalli ning meelitas vastastelt välja 6 viga.

Treener Paavo Russaku noorim poeg Jaagup (18) oli 15 punktiga Rocki paremuselt teine skooritegija.

Kaotajate tulemuslikumad olid 20 punktiga Timo Oja, keda korvpallisõbrad mäletavad enim ilmselt Valga ja Rakvere aastatest, ning Artur Liiv.

Järgmine mäng peeti esiliigas pühapäeval, mil Tamsalu Los Toros sai võõrsil tulemusega 68:53 jagu TLÜ/Kalevi teisest meeskonnast.

Võitjate parim ning ühtlasi üleplatsimees oli endine Eesti koondise ääremängija Leho Kraav, kes tegi Tallinna klubi vastu 29 minutiga kaksikduubli: 20 punkti ja 14 lauapalli.

Eesti meistriliigas sai 34-aastane Kraav mänguminuti kirja viimati 2004. aasta lõpus. Enne Iisraeli meeskonda testimisele siirdumist ning seal saatusliku põlvevigastuse saamist oli Kraav toonud TTÜ/A. Le Coqile hooaja üheksas esimeses kohtumises keskmiselt 21 punkti ja 8 lauapalli. Hiljem on ta mänginud veel kahel perioodil Soome kõrgliiga meeskonnas ToPo (viimati 2011. aastal), 2012. aastast esindab ta Tamsalut.

Tamsalu eest said käe valgeks ka näiteks Joonas Vaino ja Raido Villers - punkte vastavalt 6 ja 3. TLÜ/Kalevi paremad olid Jalmar-Joosep Saar 17 ning Tõnis Peil 13 silmaga.

Pühapäeval läksid vastamisi ka BC Kalev II ning BC Hundid/ASSA Abloy 88. Kuigi nime poolest teevad hundid silmad ette ilmselt kõigile esiliiga meeskondadele, siis palliväljakul oli selgelt parem Kalev, kes võttis 77:62 võidu. Hea esituse tegi seejuures Kalev/Cramo põhimeeskonnaga pikaks hooajaks valmistuv Sten Olmre, kes viskas 32 punkti (2p 6/10, 3p 4/10, 1p 8/9), võttis 5 lauapalli, tegi 5 vaheltlõiget ning meelitas vastastelt välja suisa 11 viga. 

Kaksikduublile oli lähedal ka periooditi Kalev/Cramo esindusmeeskonnaga treeninud Raiko Orumaa, kelle kontole jäi siiski 9 punkti ja 8 lauapalli. Kaotajate parim oli Roman Konontšuk 22 punktiga.

Korvpalli esiliiga jätkub kolmapäeval, kui Balteco võõrustab TÜ/Rock II ning Betoonimeister/Tskk/Nord mängib Ambla Spordiklubiga.