Eesti parim punktitooja oli taas Maaja Bratka, kes kogus 17 silma ja hankis 5 lauapalli. Birgit Piibur tegi kaksikduubli, kogudes 12 punkti ja 12 lauapalli. Bratka valiti ühtlasi ka turniiri väärtuslikumaks mängijaks (MVP). Tema arvele kogunes keskmiselt 20,3 punkti ja 10 lauapalli mängu kohta.

Koondise peatreener Jaanus Levkoi ütles, et üldiselt valdavad teda positiivsed tunded, eriti kaitsemängu ja korvialuse tegutsemise osas. Ka väljendas ta heameelt selle üle, et korralikke esitusi on teinud U18 koondise kandvad jõud Kadri Uiga ja Sandra Tael.

"Kahtlemata oli nooremate kaasamine väga kasulik samm," hindas Levkoi. "Rootsi mängu põhjal rääkides suudab Uiga sekkuda päris kõrgesse mängu ja seda on tal U19 koondise liidrina ka vaja teha. Ka Sandra Tael sai oma asjadega päris hästi hakkama, polnud viga. Temaltki ootame EMil Sloveenias mänguraskuse ja vastutuse kandmist."

"Mis puutub turniiri üldisemalt,siis võtan siit palju õppust," jätkas Levkoi. "Olgugi, et võitsime turniiri, on meil vastastelt üksjagu õppida, ka väiksematelt korvpalliriikidelt nagu Taani ja Island näiteks. Nad oskavad tegutseda väga emotsionaalselt, aktivselt, häälekalt - seega kollektiivselt. See on see koht, kus meie saame kindlasti omadega juurde panna."