Tarva resultatiivsemad olid Renato Lindmets 17 (7 lauapalli) ning Rain Veideman (4 lauapalli, 4 korvisöötu), Kristo Saage (8 korvisöötu) ja Janis Vahter võrdselt 14 punktiga.

Kahekohalise punktisaagini jõudis veel Tormi Niits, kelle arvele kogunes 10 punkti. Mitmekülgselt tegutsenud Egert Haller lisas 9 punkti, 5 lauapalli ja 5 korvisöötu.

Noorematest meeskonnaliikmetest usaldas Juris Umbraško seekord rohkem platsile Martin Laandut ja Marcus Merimaad, kes paistsid mõlemad silma julge tegutsemisega.

Külalistest valmistasid võõrustajatele enim meelehärmi Renars Magone 17 ja Koja Zotovs 16 punktiga. Kogenud keskmängija, 213 cm pikk Kaspars Beržins toetas kaaslasi korvi alt 13 punktiga.

Tarva peatreener Juris Umbraško lausus klubi Facebooki lehele, et esimese mängu põhjal on vara kaugeleulatuvaid järeldusi teha, kuid mingi pildi see hetkeolukorrast andis. "Peame tööd edasi tegema ja treenima. Selge see, et meil jätkub mängulisi elemente, mis vajavad parandamist," ütles juhendaja.

Umbraško sõnul püütakse järjest enam treeningurütmi sisse elada ja seeläbi mänguliselt paremaks minna. "Kogenud mängijaid on meil piisavalt, nüüd on vaja hakata nende mängutarkust rohkem ellu rakendama, sest ainult kaugvisetele me lootma jääda ei saa," märkis ta.