Poiste otsustavas mängus alistas Poska gümnaasium 11 : 4 Ülenurme gümnaasiumi, neidudest oli Audentes 10 : 1 parem Abja gümnaasiumist.

„Sellise koosseisuga ei ole me kunagi võistlustel osalenud, kuid tänavakorvpalli olen mina mänginud neli aastat,“ ütles võitjate võistkonna liige Ander Peiponen. „Ülenurme poisid on head sõbrad ja trennikaaslased, kuid meie mäng läks iga kohtumisega paremaks,“ lisas ta finaalivastaste kohta. Lisaks mängisid Poska kooli eest Robin Kivi, Martin Otto Parve ja Aaro Silla.

Audentese tüdrukud mängisid kooseisus Berit-Annabel Loomägi,Victoria –Ida Vähi, Sandra Tael, Mariann Adelbert. Kõik nad jõudsid erinevates esindustes ka omavanuste saalikorvpalli Eesti meistrivõistlustel kõrgetele kohtadele. „MM-ini on veel piisavalt aega, jõuame koos harjutada , kuigi eks treeningute käigus mängime 3 x3 korvpalli vahel niisamagi,“ ütles Sandra Tael, lisades, et kodusel turniiril tahavad nad kodupublikule vaid häid emotsioone pakkuda .

Eesti saab korraldajariigina välja panna kaks tiimi. Varem olid endale MM-il koha taganud Kadrioru Saksa gümnaasiumi neidude ning Tallinna Reaalkooli noormeeste võistkond.

Koolide MM peetakse Tallinnas Vabaduse väljakul 16.-21. juunini. Seni on registreerunud 21 noormeeste ja 20 neidude võistkonda, kaugematest külalistest on tulemas noored korvpallurid Indiast, Tšiilist, Brasiiliast, Iraanist ja Hiinast.

Koolide 3x3 korvpalli MM-i koostööpartnerid on Rahvusvaheline Koolispordi Föderatsioon, Rahvusvaheline Korvpalli Föderatsioon, Eesti Korvpalliliit, Eesti 3x3 Korvpalliliit, Special Olympic, Eesti Kultuurkapital, Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Hasartmängumaksu Nõukogu, Kultuurministeerium, Škoda Tallinn, Sprite, Sportland, Spalding, RGB, Tallink, Ballzy.eu ja Delfi Sport.