Müürsepp liitub seega Alar Varraku ja Rait Käbiniga - samade treeneritega, kellega BC Kalev/Cramo möödunud hooajal taaskord Eesti meistriliiga tiitlini tüüriti ning EuroCupil ja VTB-liigas osaleti.

"Eks Martin oli rohkem harjunud Alariga (Varrak - toim.) Kalev/Cramos tegutsema ja meil on siin võibolla rohkem harrastustasemel asjad. Ta ei soovinud ka Rakveresse elama tulla ning igapäevane sõit Tallinnast rääkis ka otsusele kaasa," selgitas Sõber, kuid ei välistanud, et Müürsepp võiks tulevikus Tarvasse naasta.

BC Kalev/Cramol seisab eeloleval hooajal ees tohutu mängudehulk, sest läbi tuleb sõita kõik VTB-Ühisliigas osalevad klubid ning kaasa lüüa Balti liiga alagrupiturniiril. Mängude arvuks koos kohaliku meistriliigaga kujuneb umbkaudu 80.

Teatavasti alustab TÜ/Rock Balti liigat alles play-offist. Alagrupiturniirist lootis pääseda ka Kalev/Cramo, kuid liiga juhtkond seda ei lubanud.

Alar Varraku sõnul alustatakse hooaega tõenäoliselt nelja välismängijaga. Leedulane Mindaugas Kupsas on juba meeskonnaga liitunud. Ülejäänud meeste nimed tehakse avalikuks kohe, kui lepingud ametlikult sõlmitud.