Finaalturniirile pääsesid kaheksa meeskonda. Lisaks kuuele paremale esimesest divisjonist ka korraldajad BC Tšehhovski Jastrebi ning teise divisjoni võitjameeskond, taanlaste BC BMS. Seega neli võistkonda Leedust, üks Poolast, Taanist, Venemaalt ja Eestist.

Superfinaalis kohtusid põhiturniiri kolmandana, võitude ja kaotuste suhtega 12-3 lõpetanud treener Indrek Visnapuu hoolealused kõigepealt poolakate Rosa Sportiga. Sarnaselt põhiturniiril peetud mänguga oli kohtumine võitluslik ja raske, kuid tallinlased panid oma paremuse maksma 78:65.

Poolfinaalis kohtus Kesklinna KK kohaliku Jastrebiga, kuid erinevalt põhiturniirist pidid eestlased nüüd tunnistama vastaste paremust 61:69. Kaotus tähendas, et edasi mängitakse ainult pronksmedalite peale.

Omapärase turniirisüsteemiga peetud võitluses kolmanda koha eest tuli esimesena vastamisi minna taanlaste BC BMS-iga. Olles kolmanda veerandaja järel kaotusseisus 43:57 alustati viimast veerandit marulise tagaajamisega, mis lõppes Sander Raieste tabava kolmepunktiviskega 7 sekundit enne normaalaja lõppu, tehes seisuks 71:70. Vastaste time-outi järel jõudsid taanlased veel viskele, kuid Matthias Tassi neljas blokeeritud vise selles mängus kustutas nende lootused.

Kolmanda koha mängus kohtuti BS Klaipedaga, kellele põhiturniiril kaotati suurelt. Nüüd oli õige aeg vigade paranduseks ning skooriga 68:64 kindlustas Kesklinna KK omale Euroopa Noorte Korvpalliliiga U16 vanuseklassi kõrgemas divisjonis kolmanda koha.

Lõplik paremusjärjestus: BC Tšehhovski Jastrebi (Venemaa), Sabonis BS (Leedu), Kesklinna KK (Eesti), BS Klaipeda (Leedu), Alytus SRC (Leedu), BC BMS (Taani), VKM (Leedu) ja Rosa Sport (Poola).

2014/2015 hooaja suurimad punktitoojad olid Sander Raieste 13,7; Kristian Kullamäe 13,2 ja Henri Sten Vainola 12,3 punktiga mängust.

Edukaim lauapallide hankija oli Matthias Tass keskmiselt 9,6 palliga. Resultatiivsem söötja oli Kristian Kullamäe kogudes 3,1 söötu mängus.

Kesklinna korvpalliklubi on Tallinna kesklinnas tegutsev korvpallikool, moodustades koos Korvpalliklubi Viimsiga ligi 350 lapsega klubipüramiidi. Üheskoos osaletakse ka EYBL ja muudes rahvusvahelistes sarjades ja turniiridel. Lisaks oma klubipüramiidi kuuluvatele mängijatele on EYBL sarjas osalevat U16 vanuseklassi meekonda täiendatud Kristian Kullamäe ja Matthias Tassiga Audentese spordiklubist.