Kalev/Cramo peatreeneri Alar Varraku sõnul võib McLeod eemale jääda ka reedel, 15. märtsil peetavast G4S meistriliiga vastasseisust Rakvere Tarvaga. "Tal läheb seisund paremaks, kuid ei julge lubada, et McLeod sel nädalal kindlasti mängib. Aga ülejäänud mehed on rivis ning valmis võitlema," märkis Varrak teekonnal Leetu.

Meeskonnal on viimastel päevadel olnud reiside tõttu ülitihe graafik, kas see võib jätta jälje ka homsele mängule? "Eks ta mingi jälje ikka jätab, samas midagi väga hullu ei tohiks olla. Täna hommikul tegime kodus kerge treeningu ja õhtul pääseme Leedus kohe puhkama."

Kas seoses Tartu Ülikool/Rocki väljalangemisega on Kalevi meeskonnal lisapingeid peal? Kui juhtumisi teie peaks ka komistama, siis jutte Eesti klubikorvpalli viletsast seisust ei jõua ära kuulata. "Ei, see küll lisapingeid ei tekita. Üritame hoopis vastupidi, asja enda kasuks pöörata. Kui edasi pääseme, saame edaspidi kogu tähelepanu endale. Tartu allajäämine Riia Barons kvartalsile muidugi üllatas, ei oskagi arvata, mis tartlasi vaevas. Võib olla segas neid pikk mängupaus ja väljakukkumine eurosarjast, mis pani meeskonnale peale liigsed pinged."