Mängu käik:

1. veerand:

Rock alustas mängu hambutult, tegutses kaitses loiult ja jäi kaotusseisu 6:16 ja 10:21. Veerandi lõpu poole suudeti vahet pisut vähendada 14:21-le.

2. veerand:

Ka teine veerand ei toonud Rockil midagi rõõmustavamat — Samaara klubi mängijad said korve hulga lihtsamalt ning nende eduseis muudkui kosus. Veerandi keskel oli Venemaa meeskond ees 35:18, siis õnnestus Rockil visata seitse punkti järjest, kuid veerandi lõpu poole olid kindlamad taas Samaara korvpallurid, kes võitsid poolaja 44:29.

Rocki resultatiivseimad olid Tanoka Beard 12, Janar Talts ja Tanel Tein 5 ning Samaaral Marquee Andre Perry 12 punktiga.

3. veerand:

Rocki nukker ja kehv esitus jätkus, Samaara suurendas vaikselt, kuid kindlalt eduseisu. Kolm minutit enne veerandi lõppu juhtis Venemaa klubi juba 63:39 ja veerandaja viimasel sekundil lubas Rock endale veel kolmese visata.

4. veerand:

Neljandalgi veerandil ei suutnud TÜ/Rock poolehoidjaid millegagi rõõmustada, visked ei tabanud ja Samaarale lähemale ei jõutud. Ainsa positiivse sündmusena tegi hooajadebüüdi keskmängija Vallo Allingu. Paaril korral õnnestus Rockil vahet 16-punktiliseks vähendada, kuid enamat täna ei suudetud.

Tartu klubi tabas kahepunktiviskeid 41- ja kolmeseid vaid 25-protsendiliselt. Samaaral olid need näitajad 44 ja koguni 60 protsenti.

Rocki parimad olid Tein 18, Beard 16 punkti ja 12 lauapalli ning Talts üheksa punkti ja 11 lauapalliga. Võitjate parim oli 22 punktiga Perry.

TÜ/Rockil on nüüd kaks võitu ja kaks kaotust, Samaara teenis kolme kaotuse kõrvale esimese võidu.

Viiendas voorus kohtub TÜ/Rock uue aasta alguses võõrsil Bologna Virtusega.