Kas Kalev/Cramo juht Ivar Valdmaa peaks andma mänedžer Remo Holsmerile hundipassi, et ta pole vigastatute asendamiseks odavaid, aga kobedaid leegionäre värvanud, kirjutab Eesti Päevaleht.

See oleks populistlik, mis joovastaks netijorisejaid, aga ei tooks publikut tühja Saku suurhalli, millest Valdmaa mõne aasta taguse suurejoonelise unelma järgi pidi saama Euroliiga meeskonna koduareen.

Raha juurdevool sporti on peatunud, mis loodetavasti lõpetas ka keskpäraste, oma tasemega rahuldunud korvpallurite ületasustamise.

Aga kunagi pole liiast tunnustada kas või väikese preemiaga edasipüüdlikke ja ettevaatavaid treenereid, kes oskavad panna hoolealuseid individuaalse meisterlikkuse saavutamisel ennastunustavalt higi valama. Kuni konkurents nii Kalev/Cramosse kui ka Rocki pürgimisel on lahja, pole meisterlikkus hinnas.

Täna Kaleviga kohtuv Rocki pealik Indrek Visnapuu visandab juba mõttes hädakava, mida teha siis, kui viis olulist korvpallurit ravikuurile saatnud ülikoolilinna esindus peaks saama Balti liigas neljanda järjestikuse kaotuse,